معرفی انواع تبلیغات آنلاین

تبلیغات آنلاین نوعی بازاریابی و تبلیغات بوده که از اینترنت برای تبلیغ محصولات استفاده می‌کند. این کار توسط یک ناشر که تبلیغات را در محتوای آنلاین خود ادغام می‌کند و یک تبلیغ کننده که تبلیغات نمایش داده شده را فراهم می‌کند صورت می‌گیرد. تبلیغات آنلاین نسبت به روش‌های تبلیغات سنتی مزایای زیادی برای کسب‌وکارها دارد، مانند دسترسی به مخاطبان بیشتر و داشتن گزینه‌های هدفمند در دسترس بیشتر. تاریخچه تبلیغات آنلاین در سال 1978 با اولین نمونه تبلیغاتی آنلاین که از طریق پست الکترونیکی انجام شد آغاز شد. از آن زمان، به شکل‌های مختلف تبلیغاتی مانند بنر، ایمیل، تبلیغات تعاملی و تبلیغات کلیکی ادامه داشته است. در سال‌های اخیر، تبلیغات بومی به دلیل توانایی آنها در ترکیب با محتوای وب سایت، به طور فزاینده‌ای محبوب شده‌اند و در آینده، انتظار می‌رود تبلیغات آنلاین با فناوری‌های جدیدی مانند هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشینی (ML) به تکامل خود ادامه دهد. هوش مصنوعی و ML به تبلیغ‌کنندگان این امکان را می‌دهند تا مخاطبان خود را بهتر مورد هدف قرار دهند و تجربیات شخصی‌سازی‌شده‌تری برای مصرف‌کنندگان ایجاد کنند.

 

 

انواع تبلیغات آنلاین

انواع مختلفی از تبلیغات آنلاین وجود دارد، از جمله تبلیغات جستجوی گوگل، تبلیغات PPC، تبلیغات بینگ، تبلیغات فیس بوک، تبلیغات توییتر، تبلیغات تامبلر، تبلیغات بنری، تبلیغات نمایشی گوگل، SEM (بازاریابی موتورهای جستجو)، تبلیغات نمایشی، تبلیغات تلفن همراه، تبلیغات اجتماعی، تبلیغات برنامه، تبلیغات YouTube، تبلیغات رادیویی، تبلیغات مجدد/بازاریابی مجدد و بازاریابی ایمیلی. هر نوع تبلیغات آنلاین ویژگی‌ها و مزایای منحصر به فرد خود را دارد. به عنوان مثال، تبلیغات جستجوی گوگل، تبلیغاتی مبتنی بر متن هستند که زمانی که کاربر کلمه یا عبارت خاصی را جستجو می‌کند، در صفحات نتایج موتور جستجو ظاهر می‌شود. تبلیغات PPC تبلیغاتی هستند که در آنها هزینه تبلیغات بر اساس تعداد کلیک‌هایی که یک تبلیغ دریافت می‌کند تعیین می‌شود. تبلیغات برنامه می‌تواند به صورت تبلیغات متنی بهینه شده برای موبایل یا تبلیغات بنری مبتنی بر تصویر ظاهر شود. تبلیغات یوتیوب می‌توانند به عنوان تبلیغات بنری یا تبلیغات ویدیویی ظاهر شوند. تبلیغات با هدف گذاری مجدد/بازاریابی مجدد به کاربرانی ارائه می‌شود که قبلاً از یک وب سایت بازدید کرده‌اند یا با یک تبلیغ تعامل داشته‌اند. ایمیل مارکتینگ یکی از موثر‌ترین شکل‌های تبلیغات آنلاین است و به کسب و کار‌ها اجازه می‌دهد مستقیماً از طریق کمپین‌های ایمیلی به مخاطبان هدف خود دست یابند.

معرفی انواع تبلیغات آنلاین

 

استراتژی‌های تبلیغات آنلاین

استراتژی‌های تبلیغات آنلاین برای آموزش مصرف کنندگان آنلاین و ترغیب آنها به خرید یک محصول یا خدمات استفاده می‌شود. همانطور که گفتیم انواع مختلفی از استراتژی‌های تبلیغات آنلاین وجود دارد، مانند طراحی وب، بهینه سازی موتور جستجو (SEO)، تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC)، بازاریابی رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی محتوا، بازاریابی ایمیلی و غیره.  برای کسب‌وکارهایی با بودجه بازاریابی کم، برخی از بهترین استراتژی‌های تبلیغات آنلاین شامل طراحی وب، سئو، تبلیغات PPC، بازاریابی رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی محتوا و بازاریابی ایمیلی است. علاوه‌بر این، کسب و کارها می‌توانند از انواع فرمت‌های تبلیغاتی برای تبلیغ به گونه‌ای استفاده کنند که با اهداف تجاری آنها هماهنگ باشد. هدف‌گذاری مجدد یکی دیگر از استراتژی‌های موثر بازاریابی اینترنتی بوده که شامل ارسال هرزنامه به مشتریان بالقوه با تبلیغات برای یک محصول خاص تا زمانی که آن را خریداری کنند، است. در نهایت، کسب‌وکارها باید از طریق سئو و بازاریابی رسانه‌های اجتماعی برای دستیابی به مخاطبان هدف خود، از نتایج موتور جستجوی ارگانیک استفاده کنند.

 

ROI تبلیغات آنلاین

بازده سرمایه گذاری (ROI) در تبلیغات آنلاین معیاری از سود به دست آمده از هر دلار هزینه شده در تلاش‌های بازاریابی است که با نسبت دادن رشد سود و درآمد محاسبه می‌شود. ابتدایی‌ترین راه برای محاسبه بازگشت سرمایه، ادغام آن در محاسبه خط کسب و کار کلی بوده که شامل کم کردن هزینه بازاریابی از رشد فروش و سپس تقسیم آن عدد بر هزینه بازاریابی است. یک قانون کلی خوب برای بازده بازگشت سرمایه معمولاً نسبت 5:1 است، با نسبت ROI استثنایی در حدود 10:1 در نظر گرفته می‌شود. سایر معیارهایی که می‌توانند به اندازه‌گیری بازگشت سرمایه بازاریابی دیجیتال کمک کنند عبارتند از: نرخ کلیک وبلاگ، بازده هزینه تبلیغات (ROAS)، میانگین ارزش سفارش (AOV) و موارد دیگر. استفاده از این معیارها می‌تواند به بازاریابان کمک کند تا سود را پیگیری کنند، رشد درآمد و گزارش سود را مدیریت کنند و تشخیص دهند که کمپین‌های تبلیغاتی و پولی آنها چقدر خوب کار می‌کنند.

 

 

ترند‌های تبلیغات آنلاین

تبلیغات آنلاین به طور مداوم در حال تغییر است و ترندهای 2023-2025 نیز از این قاعده مستثنی نیستند. تبلیغات ویدیویی کوتاه‌تر می‌شوند و صدا را از دست می‌دهند، در حالی که تبلیغ‌کنندگان از محبوبیت بازی‌های موبایلی و استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود هدف خود استفاده می‌کنند. مصرف کنندگان خواهان اصالت بیشتر در تبلیغات رسانه‌های اجتماعی هستند و هزینه‌های تبلیغات آنلاین در سراسر سایت‌های تجارت الکترونیک در حال افزایش است. علاوه‌بر این، جایگزین‌های کوکی برای جایگزینی کوکی‌های شخص ثالث در حال بررسی هستند، در حالی که تبلیغات در محل و بهینه‌سازی پویا می‌تواند یکی از بزرگترین روند تبلیغات آنلاین برای برندها در سال 2023 باشد. سایر گرایش‌های دیجیتال مارکتینگ شامل سئو صوتی، خرید درون فید، اعلان‌های فشاری، بازاریابی پیامکی، بازاریابی ویدیویی، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی مکالمه ای و تبلیغات OTT است.

معرفی انواع تبلیغات آنلاین

اندازه‌گیری موفقیت تبلیغات آنلاین

برای اندازه‌گیری موفقیت تبلیغات آنلاین، چندین معیار وجود دارد که می‌تواند برای ردیابی عملکرد و درک تأثیرات کلی کمپین‌ها بر یک تجارت مورد استفاده قرار گیرد. این موارد شامل ترافیک کلی سایت، بازدیدکنندگان منحصربه‌فرد، بازدید از صفحه، ترافیک موتور جستجو، دفعات تبلیغات، مبلغ صرف شده، ROAS (در صورت وجود چرخه خرید) و CTR (نرخ کلیک) است. علاوه‌بر این، از Google Analytics می‌توان برای نظارت و سنجش عملکرد بازاریابی استفاده کرد، در حالی که هزینه به ازای هر کلیک (CPC) را می‌توان با در نظر گرفتن کل مبلغ صرف شده برای تبلیغات و تقسیم آن بر تعداد کلیک‌هایی که آن تبلیغات روی یک وب سایت انجام داده‌اند محاسبه کرد. سایر معیارهایی که می‌توانند برای اندازه‌گیری موفقیت بازاریابی دیجیتال مورد استفاده قرار گیرند عبارتند از: دسترسی، تعامل، نمایش‌ها، CPA (هزینه هر خرید)، CPM (هزینه در هر میلیون)، فرکانس تبلیغات، مبلغ صرف شده، ROAS (در صورت وجود چرخه خرید) و CTR ( نرخ کلیک). با نظارت بر این معیارها در طول زمان و ایجاد تغییرات مورد نیاز بر اساس اهداف کمپین فردی، کسب و کارها می‌توانند از موفقیت تلاش‌های بازاریابی دیجیتال خود اطمینان حاصل کنند.

 

معیارهای تبلیغات آنلاین

معیارهای تبلیغات برای اندازه‌گیری پیشرفت یک کمپین تبلیغاتی و ارائه بینشی در مورد موفقیت‌ها و شکست‌های آن استفاده می‌شود. از آنها می‌توان برای تنظیم معیاری از نتایج ایده‌آل، بهینه‌سازی عملکرد تبلیغات و بهبود بازگشت سرمایه استفاده کرد. مهمترین معیارهای تبلیغاتی برای ردیابی شامل ترافیک وب سایت، کل بازدید از صفحه، نرخ پرش، کل نمایش‌ها، هزینه به ازای هر کلیک (CPC)، هزینه به ازای هر هزار نمایش (CPM)، نرخ کلیک (CTR)، نرخ تبدیل، بازدید فعال نرخ و بازده هزینه تبلیغات. علاوه‌بر این، ناشران باید معیارهای تعامل اجتماعی، معیارهای بازاریابی ایمیلی، معیارهای UX و تعامل وب‌سایت، معیارهای منابع ترافیک وب و کانال‌ها، و معیارهای تبلیغات ویدیویی را دنبال کنند.

 

آخرین مقالات

فهرست مطالب