پرفورمنس مارکتینگ

پرفورمنس مارکتینگ چیست و چگونه اجرا می شود؟

این روزها در دنیای تبلیغات آنلاین، از استراتژی پرفورمنس مارکتینگ به عنوان بهترین روش برای تبلیغات هدفمند و بصرفه یاد می‌شود. بازاریابی عملگرا یا Performance marketing، اصطلاحی برای برنامه‌های بازاریابی آنلاین است. در این روش، تبلیغ کنندگان فقط در صورت انجام اقدامات خاص هزینه پرداخت می‌کنند. مثلا وقتی بیننده‌ای روی صفحه شما کلیک می‌کند یا از شما خرید می‌کند. به بیان دیگر، بازاریابی عملگرا، روشی است که در آن برای تبلیغات تعاملی، هزینه‌های متغیری پرداخت می‌شود. مقدار این هزینه‌ها به عملکرد تبلیغ بستگی دارد. به عنوان مثال، ممکن است هزینه تبلیغات، نسبت به تعداد دفعاتی که در یک سایت نشان داده می‌شود، تعداد دفعاتی که از لینک تبلیغات استفاده می‌شود و یا تعداد دفعاتی که به فروش محصول منجر می‌شود، متغیر باشد.

 

مزایای Performance Marketing

به جرات می‌توان گفت که نوع هزینه پرداختی، بزرگ‌ترین مزیت این نوع کمپین دیجیتال است. پرداخت در این روش فقط در ازای تحقق نتایج موردنظر انجام می‌شود. در پرفورمنس مارکتینگ به خوبی می‌توان کاربران اصلی برند را مورد هدف قرار داد و با توجه به بودجه، به‌صورت هوشمندانه آگاهی از برند ایجاد کرد و در نتیجه ورودی‌ها را به ثمر رساند.

قابل پیگیری بودن نتیجه

مدیریت بودجه در پرفورمنس مارکتینگ

پرداخت به ازای کسب نتیجه

امکان برقراری ارتباط با مخاطبان جدید

امکان بهینه‌سازی کمپین‌ها در پرفورمنس مارکتینگ

اصطلاحات پرفورمنس مارکتینگ چیست؟

تعداد کلیک (Clicks):

برخی مواقع نمایش تبلیغات به تنهایی کافی نیست و نرخ کلیک و تعداد کلیک‌های انجام شده نیز برای شما اهمیت زیادی دارند. در این صورت میزان هزینه را به ازای تعداد مشخصی از کلیک‌های انجام شده، پرداخت می‌کنید.

سرنخ (Lead):

باید سعی کنید افراد هدایت شده به سمت وب سایت خود را به سرنخ و سپس این سرنخ‌ها را به خریدار تبدیل کنید. هرچه تعداد سرنخ‌ها بیشتر باشد، شانس افزایش نرخ تبدیل بیشتر است.

ایمپرشن (Impression):

به تعداد نمایش تبلیغات شما گفته می‌شود. در صورتی که تعداد مشخصی از تبلیغات مد نظر شما باشد و این تعداد محقق شود، مخاطبان هدف، تبلیغات شما را دیده‌اند. حالا شما باید هزینه را پرداخت کنید. در این حالت فقط آگاهی از برند برای شما مهم است.

مشارکت (Engagement):

هر چه میزان تعامل کاربران با تبلیغات شما بیشتر باشد، برنامه‌های بازاریابی شما موثرتر خواهد بود. بنابراین تلاش کنید میزان مشارکت و تعامل مخاطبان را افزایش دهید. به این نکته هم توجه داشته باشید که میزان تعامل و مشارکت در هر قسمت، به صورت متفاوتی محاسبه می‌شود.

مراحل پرفورمنس مارکتینگ چیست؟

موفقیت در بازاریابی عملگرا، 5 مرحله دارد. این مراحل عبارتند از:

کاربرد پرفورمنس مارکتینگ چیست؟

بازاریابی عملگرا برای کسب و کارهایی کاربرد دارد که در فضای آنلاین فعال هستند و نتایج برنامه‌های تبلیغاتی آنها قابل اندازه‌گیری است. همچنین، سایت‌هایی که می‌توانند با توجه به بازدید بالا یا سایر توانمندی‌های خود، نتایج آتی را تضمین کنند، بیشترین سود را از پرفورمنس مارکتینگ خواهند برد.به طور کلی، تمامی کسب و کارهای کوچک و بزرگ، برای بیشتر دیده شدن، افزایش فروش یا رسیدن به سایر نتایج مورد نظر خود می‌توانند از این روش استفاده کنند.

روش‌های پرداخت در پرفورمنس مارکتینگ چیست؟

CPC

پرداخت هزینه به ازای هر کلیک روی لینک مورد نظر: تبلیغ کنندگان بر اساس تعداد دفعات کلیک بر روی تبلیغات خود، هزینه پرداخت می‌کنند. CPC یکی از بهترین رو‌ش‌ها برای هدایت مخاطبان به سایت شما به شمار می‌رود.

CPM

پرداخت هزینه به ازای هر 1000 بار نمایش تبلیغ.

CPA

پرداخت هزینه در ازای اقدامات مورد نظر، مانند فروش، اشتراک اطلاعات تماس، بازدید از وبلاگ و ...

CPL

پرداخت به ازای سر نخ تولید شده: این روش منجر به تولید مشتری می‌شود. بنابراین می‌توانید مشتریان خود را پیگیری کرده و فروش را افزایش دهید.

CPI

مشابه هزینه هر فروش، در اینجا فقط زمانی هزینه ای پرداخت می‌کنید که فردی نرم افزار شما را دانلود و نصب کند. این مدل پرداختی، هزینه به ازای اقدام یا اکشن است که عملکرد اصلی، همان دانلود نرم افزار موبایلی است.

ابزارهای پرفورمنس مارکتینگ

Google Analytics

ابزار آنالیز ترافیک وب سایت

Google Ads

ابزار تبلیغات

Google Trends

ابزار جست و جوی واژه‌های مختلف

Google Tag Manager

پل ارتباطی بین سایت و گوگل آنالیتیکس

Firebase

طراحی و توسعه اپلیکیشن

Googled Data Studio

تصویرسازی داده‌ها و داشبوردهای تعاملی و گزارش‌های سفارشی

Googled Search Console

تجزیه و تحلیل سئو کلی سایت

خدمات مریوینا
آخرین مقالات